Kariéra

Počtem zaměstnanců se řadíme mezi významné  zaměstnavatele v regionu. Uplatnění u nás naleznou absolventi technických a ekonomických oborů. Všichni zaměstnanci    u nás mají řadu nadstandardních zaměstnaneckých výhod, o kterých se dozvíte více v sekci o zaměstnaneckých benefitech.


Volná pracovní místa

Chtěli byste se stát součástí Dezy? Zaujměte nás svým životopisem!  Těšíme se na každého zájemce.

Životopis nám můžete poslat na e-mail kariera@deza.cz.


Proces výběrového řízení

Zpravidla pořádáme dvoukolová výběrová řízení. První kolo probíhá po ukončení stanovené lhůty pro zaslání životopisu.  V něm je posuzována vhodnost uchazečů podle údajů uvedených v jejich profesních životopisech a dalších přiložených dokumentech.

Ti z uchazečů, kteří postoupí do druhého kola, jsou pozváni k ústnímu pohovoru. Pohovoru se za naši společnost účastní zástupci vedení (provozu/odboru) a zaměstnanci Odboru lidských zdrojů.

Po ukončení pohovorů všechny uchazeče o danou pracovní pozici písemně informujeme o výsledku výběrového řízení nejpozději do 14 dnů.  


Zaměstnanecké benefity

Ročně si u nás užijete až šest týdnů dovolené
Každoročně valorizujeme mzdu
Máme benefitní systém Cafeterie
Všem zaměstnancům čtvrtletně vyplácíme odměny vztahující se k hospodářkému výsledku
Můžete využít zvýhodněného telefonního tarifu a telefonovat i surfovat levněji
Vážíme si zaměstnanců, kteří pomáhají, proto odměňujeme bezpříspěvkové dárce krve
Přispějeme Vám na penzijní připojištění
A také na stravování ve vlastní jídelně
Nabízíme nadstandardní zdravotní a preventivní programy

Spolupráce se školami

Praxe
Chtěli byste svou odbornou povinnou praxi absolvovat v Deze? Nabízíme její v technologii, v laboratořích a částečně i v administrativě. Na konkrétních podmínkách si můžete  dohodnout s naší personalistkou. 

Exkurze
Pro střední a vysoké školy nabízíme možnost zpestřit si výuku exkurzí ve výrobní části společnosti. Využijte možnosti exkurze do výrobní části společnosti DEZA. Exkurze jsou určeny především středním, vyšším a vysokým školám s chemickým zaměřením.

Z důvodu zajištění kvalifikovaného doprovodu, zasílejte žádosti s uvedením termínu exkurze s dostatečným předstihem. 


Jiné formy spolupráce
Studentům nabízíme také individuální spolupráci při zpracování různých projektů, jako jsou například bakalářské a diplomové práce, semestrální práce a podobně.

Kontaktujte nás.